ECA A Delivery Industry Alliance
Day 3 of MarketPlace 2024 has started!
Happy Meeting!

MarketPlace Agenda

07:00 AM
Golf Breakfast
1 hours
Shingle Creek Golf Club
08:00 AM
Golf Tournament – Benefiting the Carrie Ehlers Scholarship Fund
7 hours
Shingle Creek Golf Club
10:00 AM
Registration Desk Open
8 hours
Sponsored by Avalon Risk
12:00 PM
Vendor Exhibit Booth Set-Up
3 hours
Grand Ballroom
03:00 PM
Vendor Welcome
30 minutes
Grand Ballroom
03:30 PM
New Member Reception
1 hours
Signature 1: Sponsored by Dispatch Science
05:00 PM
Women’s Networking Event
1 hours
Signature 1: Sponsored by Openforce
06:00 PM
Opening Night Event - Benefiting the Carrie Ehlers Scholarship Fund
3 hours 30 minutes
Pool Deck: Sponsored by Hub Group
07:00 AM
Registration Open
10 hours
Sponsored by Avalon Risk
07:00 AM
Breakfast
1 hours
Grand Ballroom A: Sponsored by Expressit Logistics
08:00 AM
Annual Business Meeting
1 hours
Grand ballroom A
09:00 AM
Shipper/CarrierInterviews-Vendor/CarrierInterviews-Carrier/Carrier Interviews
1 hours 30 minutes
Grand Ballroom
10:30 AM
Networking Break in the Exhibit Hall
30 minutes
Grand Ballroom: Sponsored by Zipp Express
11:01 AM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 30 minutes
Grand Ballroom
12:31 PM
Lunch
59 minutes
Grand Ballroom A: Sponsored by Expressit Logistics
01:30 PM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 30 minutes
Grand Ballroom
03:00 PM
Networking Break in the Exhibit Hall/Vendor Raffles
30 minutes
Grand Ballroom
03:31 PM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 17 minutes
Grand Ballroom
06:00 PM
Poolside Disco
1 hours
Harry’s Poolside Bar and Grill: Sponsored by WPA
07:00 PM
Eventing Networking event/ “Carrieokie”
2 hours
Harry’s Poolside Bar and Grill: Sponsored by Key Software Systems
07:30 AM
Breakfast
1 hours
Grand Ballroom A: Sponsored by Expressit Logistics
08:00 AM
Registration Open
7 hours
Sponsored by Alavon Risk
08:30 AM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 30 minutes
Grand Ballroom
10:00 AM
Networking Break in the Exhibit Hall
30 minutes
Grand Ballroom: Sponsored by The Hub Group
10:31 AM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 29 minutes
Grand Ballroom
12:00 PM
Lunch
1 hours
Grand Ballroom A: Sponsored by Expressit Logistics
01:00 PM
Shipper/Carrier Interviews - Vendor/Carrier Interviews- Carrier/Carrier Interviews
1 hours 30 minutes
Grand Ballroom
02:30 PM
Vendor Debriefing
30 minutes
Grand Ballroom A: Sponsored by Relay Express
03:30 PM
Shipper Debriefing
1 hours
Grand ballroom A: Sponsored by Relay Express
03:00 PM
Vendor Breakdown
2 hours
Grand ballroom A